marți, 4 aprilie 2017

Uleiul minune impotriva imbatranirii


beneficiile uleiului din samburi de struguri
photo by George on flickr
Da, vorbim despre un ulei care a fost descoperit de cercetatori ca avand un rol foarte important impotriva imbatranirii celulare. Este vorba despre uleiul de seminte de struguri.

Uleiul din samburi de struguri se extrage din ceea ce ramane dupa ce se extrage vinul din boabele de struguri, din ceea ce mai demult se arunca, iar acum ne putem bucura de efectele minunate ale acestui ulei minune.


Ce are deosebit acest ulei?

- contine foarte multi antioxidanti : flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine si proantocianine
- diversi acizi: oleic, linoleic, palmitic si stearic

Ce efecte avem de pe urma uleiului din seminte de struguri?

 - are efecte antiimbatranire - datorita antioxidantilor puternici pe care ii contine, uleiul din seminte de struguri lupta eficient impotriva radicalilor liberi, reducand astfel ridurile mici aparute, dar si prevenind aparitia altora noi
- are efecte hidratante - este foarte fin si intra repede in piele, hidratand astfel pielea . Este suficienta o cantitate mica - 2-3 picaturi si masezi pielea pana intra in ea. Il poti flosi direct in cremele de corp si vei obtine un efect maxim de hidratare.
- complexul de flavonoizi pe care il contine, stabilizeaza colagenul si elastina din piele, avand efecte in mentinerea elasticitatii pielii
- are efect astringent, fiind recomandat persoanelor cu ten acneic. Acidul linoleic si vitamina E ajuta la desfundarea porilor si avand un efect antiinflamator
- poate fi folosit ca si tratament pentru par. Aplica-l direct pe lungimea firului de par pentru o buna hidratare inainte de a te spala pe par. Ideal este daca il lasi cat mai mult timp in par, pentru a actiona timp mai indelungat. Poti sa il aplici direct la radacina firului de par, pentru a intari radacina.

Pe langa efectele cosmetice, uleiul din samburi de struguri este folosit cu succes la gatit ( dar asta va fi o alta postare pe blogul retetesanatateinbucate ), in medicina alternativa, dar si ca terapie interna pentru regenerarea celulara, asa cum v-am povestit aici.

Ca si pret, pentru uzul cosmetic, uleiul din samburi de struguri este foarte ieftin ( 100 ml - 11 - 24 lei).

Orice forma veti alege, sunt convinsa ca veti profita de beneficiile acestui ulei miraculos.


Articole asemanatoare:

Revidox - Suplimente pentru intinerirea celulara

revidox cu ulei din samburi de struguri
Intinerirea celulara





















Epilarea definitiva cu laser- eficienta sau nu?

epilarea cu laser - eficienta sau nu?
Epilare cu laser



baia relaxanta
Rasfatul din baie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu o parere