duminică, 17 ianuarie 2016

STRATAMARK - crema antivergeturi

Cu toate am incercat multe creme antivergeturi si rezultatele au fost mai mult placebo. Vergeturile reprezinta o ruptura profunda a pielii si este greu sau imposibil de refacut. Pentru un rezultat cat de cat satisfacator trebuie sa apelam la creme profesionale. Aceste creme nu se gasesc in hipermarketuri, deoarece nu se adreseaza populatiei in masa, ci mai degraba le gasim in cliniciile de chirurgie estetica.
O cunostiinta de-a mea a folosit crema STRATAMARK
si pot spune ca rezultatele nu s-au lasat asteptate, chiar au fost foarte vizibile. Asa ca m-am gandit sa fac un review despre aceasta crema.
 STRATAMARK aceasta crema este produsa de laboratoarele din Elvetia Stratapharma.

Ce face aceasta crema?

Este singura crema  demonstrata clinic ca Stratamark:
- previne vergeturile din timpul sarcinii si cele cauzate de cresterea rapida in greutate sau a masei musculare;
- hidrateaza si aplatizeaza vergeturile rosii;
- reduce coloritul sau depigmentarea vergeturilor mature;
- imbunatateste semnificativ aspectul vergeturilor;
- elimina pruritul si disconfortul asociat.

Stratamark se usuca rapid si formeaza o pelicula fina si protectoare, nelipicioasa sau grasa, care mentine pielea hidratata si creaza conditiile optine pentru sinteza normala a colagenului si elastinei, prevenind formarea vergeturilor si redand elasticitatea si supletea pielii. Nu penetreaza bariera protectiva a pielii, fiind sigur in administrarea si la gravide sau persoane cu pielea sensibila.

Stratamark este primul dispozitiv medical cu eficienta demonstrata in preventia si tratamentul vergeturilor din timpul sarcinii, un studiu clinic efectuat pe un numar de 303 paciente insarcinate a confirmat eficienta si siguranta tratamentului cu Stratamark.

Indicatii stratamark
 
Stratamark este formula unica, special conceputa pentru preventia si tratamentul tuturor tipurilor de vergeturi, in particular a celor care acopera o suprafata mai mare a corpului, rezultate dupa:
 
- Sarcina 
- Cresterea accelerata in timpul adolescentei
- Cresterea in greutate
- Cresterea rapida a masei musculare

Cum se administreaza stratamark?

Stratamark se aplica in strat foarte subtire pe zona afectata si se lasa se se usuce. Stratamark este o formula unica ce necesita o cantitate mica
de produs pentru tratament, comparativ cu cremele hidratante sau cosmetice uzuale.

Prezentare:

20 g  


Pretul este de 160 lei, dar trebuie avut in vedere ca un tub de 20 g ajunge pentru un tratament de 4 luni, aplicat dimineata si seara.

In Timisoara eu l-am gasit la Clinica Brol.

Stratapharma are si produse de uz chirurgical Strataderm, destinat ameliorarii cicatriciilor chirurgicale. Dar despre aceasta crema va voi povesti experienta mea in alta postare.
Avand o experienta atat de mare pe creme de cicatrizare, daca doriti un rezultat bun, eu zic sa lasati cremele de masa si sa va orientati spre creme profesionale.
Crema testata si cu rezultate.

Voi ce creme a-ti testat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu o parere