sâmbătă, 30 iulie 2016

Machiajul de vara - absolut necesar?

Este vara si din cauza caldurii machiajul nu mai rezista ca si iarna. Ce facem in acest caz?
Eu personal, pentru a nu incarca tenul prea mult, peste vara am renuntat la folosirea fondului de ten. Fondul de ten il recomand daca chiar nu esti multumita de tenul tau si trebuie sa-l acoperi.
In acest caz, pentru ca machiajul sa reziste cat mai bine la zilele toride ale verii, iti recomand sa folosesti un primer special pentru fata, care formeaza o pelicula protectoare intre sebum si fondul de ten.

miercuri, 27 iulie 2016

Trusa de machiaj Pupa Cat 3 - un cadou inspirat

Am primit în dar o trusă de machiaj de la Pupa Cat 3 și întrucât prima impresie a fost foarte buna, am zis ca ar fi frumos sa vi-o prezint și vouă.
Așadar,  după cum îi este și numele - Cat- trusa arata ca un cap de pisică.
Trusa conține 3 lucruri de buze,  un blush roz, 4 farduri de pleoape si un iluminator.
Am încercat 2 culori de fard, care arata așa pe pleoape.

luni, 4 iulie 2016

Keratina - o binecuvantare pentru par

Parul meu dupa tratamentul cu keratina
  Am fost la salon sa fac un tratament pentru par, doar este vara și plec la mare, iar parul va suferi mult din cauza soarelui și a apei. Am încercat tratamentul cu keratina.
Dar haideti sa vedem ce este keratina și cum face ea ca parul sa arate spectaculos.
Keratina este o substanță pe care o produce organismul nostru. Ea este responsabila de strălucirea părului.  Odată  cu trecerea timpului, cantitatea de keratina pe care organismul nostru o produce scade, iar parul își pierde din strălucire. Keratina ajuta atât la strălucirea parului cât și sa aibă ținută.