vineri, 12 august 2016

Produsele pentru intinerirea tenului Nutra Kos - revitalizeaza tenul instant

Produsele Nutra Kos mi-au fost prezentate de curand, si am primit pentru testare 4 esantioane: o masca de fata, o crema anti-rid pentru fata, o crema contur de ochi si o crema de corp.
Dar sa incep cu inceputul. Produsele Nutra Kos inca nu sunt foarte cunoscute pe piata, asa ca imi voi permite o mica paranteza pentru a spune cate ceva despre ele.
Nutra Kos reprezinta o gama profesionala de creme de fata, masca si ser, produse in Italia, care au in compozitie 6 aminoacizi si acid hyaluronic.  Rolul aminoacizilor este de a produce colagen nou si elastina, iar in asociere cu acidul hyaluronic, cu rol de hidratare si stimularea vitalitatii celulare.
Gama Nutra Kos cuprinde: crema fata biorevitalizanta anti-age, ser intensiv anti-age, gel contur ochi antirid & anticearcan, crema corp revitalizanta si masca de fata anti-age.
Dar sa le luam pe rand.

marți, 9 august 2016

Salvarea parului degradat - Moroccanoil sampon reparator

Și am ajuns sa folosesc în casa ceea ce îmi doream, și anume samponul reparator de la Moroccanoil.
Despre Moroccanoil s-a tot scris și s-a vorbit. Pe scurt, cred ca Moroccanoil este poate cea mai tare firma în domeniul îngrijirii parului, este uleiul de argan pur. Despre avantajele utilizarii Moroccanoil, puteti citi aici

sâmbătă, 6 august 2016

Beneficiile aerului de munte pentru par, ten și suflet

 Am petrecut 6 zile la Arieseni,  un loc rupt din rai. Localitatea Arieseni se afla situata în județul Alba, în munții Apuseni. Noaptea când este senin, pe bolta cerului se poate vedea Calea Lactee. Este atât de frumos, încât nu ai cum sa nu te indragosteti pe loc de aceste locuri!