duminică, 19 februarie 2017

Gama Moroccanoil

Set Moroccanoil
Stiti ca mai demult v-am scris despre cat de incantata sunt de samponul repair de la Moroccanoil - despre el puteti citi aici , dar si despre uleiul de ingrijire a parului de la Moroccanoil (puteti citi aici ).
Atunci cand pleci de la coafor, parul iti sta impecabil, si atunci am zis de ce sa nu incerc ca parul meu sa arate impecabil tot timpul, nu doar la 2-3 luni cand merg la coafor. Doar asta ne dorim cu totii! Asa ca am cumpărat pentru acasa gama pentru îngrijire a parului care este folosita un salon, gama de hair repair de la Moroccanoil,  adica sampon, balsam, masca de par si uleiul pentru par.

Aplica putin sampon in palma, si apoi pe par. Lasa-l sa actioneze 2 minute dupa care clateste bine parul. Repeta operatiunea de 2 ori. Samponul l-am prezentat aici
pasii MoroccanoilDupa ce ai clatit bine parul de sampon, sterge parul ud cu un prosop uscat. Acum este momentul sa aplici masca de par. Intinde-o uniform pa toata lungimea parului, evitand radaciniile, altfel parul se poate ingrasa repede. Cu un pieptăn cu dinti lati, piaptănă bine parul asa incat masca se intinde bine peste tot, iar firele moarte de par se vor elimina. Lasa masca 10 minute sa acționeze,  timp in care tu te vei bucura de beneficiile baii si te vei relaxa, daca se poate alaturi de un betisor parfumat si o carte buna. Pe mine ma relaxeaza foarte tare sa citesc in cada cu apa calda, si eventual un pahar cu apa rece, asa incat sa nu mi se faca rau din cauza caldurii. Despre rasfatul din baie poti citi aici.
Dupa 10 minute clateste bine parul de masca , si apoi pentru a inchide cuticulele parului, aplica putin balsam de par hair repair de la Moroccanoil, si lasa-l 2 minute sa acționeze.  Apoi clatim bine parul, si partea de spalat a parului este gata, pregatit pentru pasii urmatori pe care ii voi prezenta  aici .

Ce poate fi mai bine decat atunci cand iesi din baie sa simti ca ai facut tot ce trebuia pentru parul tau! Sa te simti ca si cum atunci ai iesit de la coafor, cu un par matasos si stralucitor. Decat sa investesti in produse multe si slabe calitativ, mai bine cumpaeri cateva produse de cea mai buna calitate, care chiar daca pe moment par mai scumpe, in timp se amortizeaza. Produsele de caliatate te tin o perioada mult mai indelungata decat restul produselor, asa incat de cele mai multe ori, va trebui sa le cumperi doar 1 data pe an, ceea ce fac din ele o investitie buna.

Scrieti-mi voi ce gama de produse profesionale folositi si ce rezultate aveti dupa utilizare.


Va recomand si

Keratina - o binecuvantare pentru par
https://oanastei.blogspot.ro/2016/07/keratina-o-binecuvantare-pentru-par.html

Pro Fiber 










Kerastase chronologiste - masca de par
Kerastase - masca de par

Joico k-pak deep penetrating






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu o parere