miercuri, 27 ianuarie 2016

GEROVITAL- ser termoprotector pentru par

Stim ca atunci cand folosesti foenul, perie rotativa  sau placa, riscul de degradare a parului este foarte mare. In timp parul devine subtire, isi pierde din stralucire si devine casant. In astfel de cazuri este bine sa folosesti un ser termaprotector.
Asa am descoperit serul termoprotector de la GEROVITAL.

marți, 26 ianuarie 2016

STRATAMED - gel pentru tratamentul cicatriciilor

Cred ca multi dintre noi ne-am confruntat cel putin odata in viata cu situatia in care am ramas cu  cicatrice ( in urma unor accidente sau in urma unor operatii), si ne-am intrebat daca nu putem face ceva a scapam sau sa reducem aceste cicatrici. Asa ca iata-ma de ce as vrea sa va vorbesc despre STRATAMED.

duminică, 24 ianuarie 2016

MOROCCANOIL - ulei light pentru par

De curand am descoperit gama MOROCCANOIL, care mi-a fost recomandat de catre o foarte buna prietena. Atunci am inceput sa fac search pe net despre gama asta, si avand recomandari foarte bune dinspre toti, mi-am zis ca trebuie sa il incerc si eu. MOROCCANOIL este o gama profesionala de ingrijire a parului, acea gama pe care o gasesti doar prin saloanele de coafura. Ei le folosesc, si de aceea parul tau arata asa de bine cand pleci de acolo!

vineri, 22 ianuarie 2016

PHYTOPANAMA - sampon pentru par gras

Astazi ma adresez celor cu parul gras. Daca ai parul gras stii cat de greu este sa gasesti un sampon care sa mai tempereze secretia de sebum.
Chiar daca eu am parul usor gras,sotul meu ma intrece cu mult la acest capitol.  Parul lui se ingrasa foarte repede, asa ca tot incearca diferite sampoane pentru par gras - naturiste, dermato-cosmetice, profesionale.
Ultimul cumparat este PHYTOPANAMA - sampon de la Pyto Paris.

joi, 21 ianuarie 2016

DERMAPEN - tratament pentru intinerire

www.bellapelle.com.au
De curand am auzit de DERMAPEN - o colega de-a mea si-a facut, iar rezultatul a fost foarte vizbil, asa ca m-am gandit sa-l incerc si eu. Asa ca m-am programat la medicul dermatolog ( am fost la dr Olariu Liviu).
DERMAPENUL este ca un stilou care are multe ace in el, iar acestea patrund in profunzimea pielii ( dr regleaza profunzimea intre 0,5 - 2,5 mm ). Prin aceste intepaturi se stimuleaza producerea de colagen.

miercuri, 20 ianuarie 2016

JOICO K-Pak Deep penetrating reconstructor - pasul 3

Asa cum va spuneam in alta postare ( pe care o gasiti aici  ) am inceput sa folosesc gama profesioanal de ingrijire a parului de la JOICO K-Pak.
Acum as vrea sa va spun despre pasul nr.3 de ingrijire a parului de la Joico -  Deep penetrating reconstructor. Este un tratament intensiv pentru reconstructie.

JOICO K-PAK clarifying sampoo

De curand am descoperit samponul de la JOICO K-PAK, clarifying sampoo.
Samponul JOICO K-PAK, clarifying sampoo, curata in profunzime parul, elimina rezidurile de pe par, si clorul din apa care ne afecteaza atat de mult parul si pielea.
Este ideal pentru cei care locuiesc in zone cu apa dura, inotatori, utilizatorii de produse de styling sau produse chimice.

duminică, 17 ianuarie 2016

BUSTIERA - o necesitate

In clinica cu care colaborez, postoperator pacientele operate la sani, primesc cate o bustiera.
Bustiera de la MARENA este o bustiera care se ajusteaza atat pe circumferinta cat si la nivelul umerilor. Nu are cusaturi si se muleaza perfect pe sani.

STRATAMARK - crema antivergeturi

Cu toate am incercat multe creme antivergeturi si rezultatele au fost mai mult placebo. Vergeturile reprezinta o ruptura profunda a pielii si este greu sau imposibil de refacut. Pentru un rezultat cat de cat satisfacator trebuie sa apelam la creme profesionale. Aceste creme nu se gasesc in hipermarketuri, deoarece nu se adreseaza populatiei in masa, ci mai degraba le gasim in cliniciile de chirurgie estetica.
O cunostiinta de-a mea a folosit crema STRATAMARK

Despre mine

Am cautat, si inca caut produse care sa se amortizeze cu tenul meu, cu parul meu, cu corpul meu.
As dori sa scriu in blog despre produse profesionale care nu se gasesc in  toate magazinele, dar care cu siguranta ne fac viata mai frumoasa, si ne scutesc sa aruncam banii pe fereastra.
Sunt atat de multe produse pe piata, incat cu greu ne putem decide ce sa alegem. Eu am incercat multe dintre ele, inca mai incerc, si as dori sa va impartasesc din experienta mea.
Am un fir de par subtire, care se toceste la varfuri, asa ca pasiunea mea pentru a avea un par impecabil si stralucitor o am de la 18 ani. De-a lungul timpului am incercat tot felul de sampoane, tratamene, uleiuri de par, masti. In blog va voi scrie pe rand despre fiecare. Sunt sigura ca exista multe persoane in aceeasi situatie cu mine, si as vrea sa le fiu de ajutor.
Referitor la ten, am un ten mixt, farte sensibil, cu multe alergii la creme de-a lungul timpului. Se pare ca evolutia cosmeticelor, au adus pe de o parte prea multe chimicale in produse, pe de alta parte, multe proceduri care te intineresc, si nu in ultimul rand, mai exista o categorie care se intorc la creme facute din natura. Le vom lua pe rand pe toate. 100 este cifra la care imi doresc sa ajung.
In sectiunea Sanatate in bucate, imi doresc sa va prezint 100 de retete sanatoase.
Sper sa va placa bogul meu. Daca va place il puteti da share mai departe.
Urmariti-ma pe Facebook , inscrieti-va peblog sau imi puteti scrie pe adresa de e-mail:  oana.stei@gmail.com
Cu drag,
Oana