sâmbătă, 27 februarie 2016

Crema de maini - o necesitate

Eu, de cand ma stiu am folosit crema de maini. Si am folosit-o nu pentru ca toata lumea folosea crema de maini, ci pentru ca tot timpul aveam mainile uscate.
Dar, sa vedem de ce ni se usuca mainile. Mai intai putem da vina pe vreme. Pe perioada cat am trait in Constanta, imi amintesc ca iarna aveam mainile atat de uscate incat se simteau ca un smirgel. Ma dadeam cu crema, dar efectul trecea repede. De cand m-am mutat in Timisoara, ( de 15 ani), aspectul mainilor mele s-a imbunatatit simtitor iarna.

joi, 25 februarie 2016

Garnier Ultra Lift, crema de noapte cu ser 2 in 1

De curand am cumparat o crema de fata de la Garnier, si anume Ultra- lift, 2 in 1, ser regenerator si crema de noapte.
Am testat-o timp de 1 saptamana.

 
Eu am ten sensibil, asa ca am incercat-o dar cu rezerve.
Despre crema. E foarte fina , miroase placut ( deci e proaspata) si intra foarte bine in piele. Nu lasa pielea grasa. Efecte vizibile... de la o crema de la Garnier... nu poti cere mult, dar ideea e ca te simti bine dupa ce te-ai dat cu ea.

miercuri, 24 februarie 2016

Parabenii din cosmetice - atentat la sanatatea noastra?

  In viata de zi cu zi folosim foarte cosmetice, de la pasta de dinti, la sapun, gel de dus, sampon, creme de corp, creme de fata pline de parabeni. Dar cum ne afecteaza viata acesti parabeni? Sunt ei cu adevarat periculosi?
Mai intai sa aflam ce sunt acesti parabeni? Fiecare crema de fata, de corp, sampon sau gel de dus, cu alte cuvinte orice cosmetice care contin apa in compozitie au nevoie de conservanti. Altfel, ei se strica foarte repede. Industria cosmetica a dezvoltat, poate unii dintre cei mai comozi conservanti pentru ei -  acesti parabeni ( metilparabenul, etilparabenul, propilparabenul şi butilparabenul). 
S-a constat ca utilizati o lunga perioada de timp, acesti parabeni afecteaza estrogenul la oameni, producand in timp cancer de san si de testicule, dar si infertilitate.

sâmbătă, 20 februarie 2016

Kaiser Borax - gel de curatare cu bicarbonat de sodiu

Ultima data cand am fost in Austria, prietena mea mi-a recomandat gelul Kaiser Borax. A zis ca la ei toata lumea buna il foloseste, si atunci mi-am zis ca pot sa-l incerc si eu.

Kaiser Broax este un gel pe baza de bicarbonat de sodiu. Se poate folosi ca si gel de dus si ca gel de curatare a fetei.
Ca si gel de dus, a avut efecte foarte bune la fiica mea, care, in vara, datorita caldurii i-au aparut mici bubite pe toata burtica. Spre marea mea surprindere, dupa ce am spalat-o cu acest gel de dus, au disparut toate bubitele.
Eu am un ten sensibil si alergic, si il folosesc pe post de demachiant. Curata foarte bine machiajul si nu imi lasa pielea foarte uscata. Eu sunt foarte multumita de el.

duminică, 14 februarie 2016

Dragoste de Valentine's Day sau de Dragobete?



In ultima perioada am tot vazut posturi care te indruma sa sarbatoresti dragostea nu de Valentine's Day caci e sarbatoare luata de la americani, lucru adevarat de altfel, ci de Dragobete, aceasta fiind o sarbatoare pur romaneasca. Si acum vin eu cu intrebarea: pentru dragoste ii trebuie o anumita zi sa fie sarbatorita? Dragostea e un lucru atat de frumos, care te umple de energie . De ce ne trebuie o zi sa sarbatorim dragostea? Ea ar trebui sarbatorita in fiecare zi.

vineri, 12 februarie 2016

Botoxul o alternativa impotriva ridurilor?

http://redriverderm.com
De botox s-a tot auzit. Chiar a degenerat atat de mult acest cuvant, incat se confunda cu acidul hyaluronic. De cate ori nu am auzit expresia " si-a bagat botox in buze"? 
Dar hai sa vedem ce este botoxul? Botoxul este o substanta - toxina botulinica, comercializata sub diverse marci, care, odata injectat, produce relaxarea locala a muschiului.
Deci, haideti sa ne imaginam, daca si-ar baga cineva botox in buze, ce s-ar intampla? I-ar relaxa zona si nicidecum nu ar avea acele buze senzuale ( care uneori exagerate dau in grotesc) :)).

marți, 9 februarie 2016

Dermapen vs Dermaroller

Acum ca am testat atat dermapen cat si dermaroller , m-am gandit sa fac un review dermapen vs dermaroller, avantaje si dezavantaje.














Sa vedem- despre dermapen:

Avantaje:
- tratamentul este facut de catre un specialist ( de obicei medic dermatolog), intr-un cabinet specializat. Acest lucru iti da siguranta ca medicul stie ce face, cat de profund trebuie sa intre acele, si primesti si sfaturi cum sa procedezi in continuare.
- efectul este vizibil destul de repede, in 2-3 zile. Simti cu adevarat ca pielea ta produce colagen.

luni, 8 februarie 2016

Ritualul de restructurare al parului al Larisei cu PRO FIBER de la L'OREAL PROFESSIONNEL

Prietena mea Larisa, este blonda, deci se vopseste foarte des. In concluzie are un par stresat, supus multor agresiuni. La salon, ei i-a fost recomandata gama de restructurare a parului de la L'OREAL PROFESSIONNEL PRO FIBER. 
Dar ce este Pro Fiber?

duminică, 7 februarie 2016

Dermaroller - tratament de intinerire

Intr-un post mai vechi am descris cum am testat dermapen . Am zis ca as putea pentru intretinere sa testez si Dermaroller. Spre deosebire de dermapen  care este un stilou cu ace pe care medicul le utilizeaza pe fata si in care poate controla adancimea ( intre 0.5 si 2.5 mm), dermarollerul este un dispozitiv care are o rotita in capat plina de ace. Dermarollerul se poate comanda cu diverse ace ( intre 0.5 si 2.5 mm), dar adancimea acelor nu este reglabila.

sâmbătă, 6 februarie 2016

Ritualul meu de ingrijire a parului

Pentru a avea un par frumos si sanatos precum multi dintre noi stim, nu este suficient doar sa ne spalam pe par si sa-l uscam.

Iata cateva sfaturi, pe care eu le folosesc, pentru a avea un par minunat:

vineri, 5 februarie 2016

CHI MAGNIFIED VOLUME FINISHING SPRAY - spray fixativ pentru volum

CHI MAGNIFIED VOLUME FINISHING SPRAY este un fixativ spray pentru volum pentru a finisa coafura. Nu incarca parul, nu il imbacseste, iar a doua zi parul se poate pieptana foarte usor. L-am testat si mie imi place foarte mult. Este un fixativ din gama profesionala, folosit de obicei in saloane de coafura.

miercuri, 3 februarie 2016

CHI MAGNIFIED VOLUME SPRAY FOAM - spuma spray profesionala pentru volum

O lunga perioada de timp am folosit spuma de par, ce am gasit in hypermarket ( Taft, Intesa..), dar de fiecare data dupa ce o foloseam a doua zi cand ma trezeam parca aveam parul plin de praf. Parul meu fiind moale,nu prea are nici o forma fara sa-l modelez putin.