sâmbătă, 9 aprilie 2016

Firele de suspensie - ultima noutate in infrumusetarea nechirurgicala

Cea mai noua tehnica de a lupta cu imbatranirea fetei sunt firele de suspensie. Firele se pun sub pielea fietei. Acestea au rolul de a intinde pielea fetei cat mai mult posibil. Este o metoda foarte ieftina si usor de suportat. Practic se face cate o anestezie locala in punctele prin care se intra sub piele si in punctele de iesire din piele ( singurele locuri in care se poate simti durere).



Singurul dezavantaj este ca in timp firele se resorb, iar efectul dispare. Deci, comparativ cu operatia chirurgicala de lifting facial, efectul pe care il au firele de suspensie este pe o durata scurta de timp. In functie de fire, efectul tine intre 1-3 ani. Partea frumoasa este ca, rezultatul se vede imediat, si este de cele mai multe ori surpinzator.
 Dupa parerea mea, atunci cand ajungi sa ai nevoie de asa ceva, merita. Nu trebuie sa asteptam sa ajungem intr-un stadiu in care nici macar firele de suspensie nu te mai salveaza, ci doar liftingul chirurgical. Traim intr-o epoca in care meritam sa avem grija de noi, de cum aratam si sa ne simtim bine in pielea noastra. Daca va intrebati cat costa o asemenea interventie nechirurgicala, preturile variaza intre 500-1000 euro. Procedura dureaza in jur de 30 minute, plus discutiile preliminare pe care trebuie sa le aveti cu medicul care face procedeul.
Asa ca, doamnelor, domnilor, nu va faceti griji, exista frumusete la orice varsta.


Va recomand si 












 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu o parere