luni, 11 aprilie 2016

Vine vara - cum ne protejam fata?

Ce poate fi mai frumos decat faptul ca, incet dar sigur, vine vara. Vara, mai mult decat iarna, este foarte important sa avem grija de tenul nostru. Vara soarele este foarte agresiv cu tenul. Pentru a preveni imbatranirea precoce, este foarte important sa ne protejam pielea de soare. Dar ce poate fi mai frumos decat un ten bronzat? Totusi recomandarea specialistilor este sa folosim creme de protectie solara.
Protectia solara o gasim in cremele de fata antirid, in unele fonduri de ten, mai ales in cc cream despre care am vorbit aici si mai ales in creme de protectie solara destinate special fetei.
Chiar daca toate cremele pe care le folositi au in compozitie protectie solara, va recomand sa folositi creme de protectie special destinate in acest scop.

Ce nivel de protectie solara avem nevoie?

Tenul deschis la culoare, alb, trebuie sa foloseasca un nivel de protectie de SPF 50, iar tenul mai inchis la culoare este suficient un nivel de SPF 30. In legatura cu bronzul nu va faceti probleme. Protectia nu tine o zi intreaga, deci oricum soarele va prinde din mers. Dar protectia solara va ajuta la prevenirea ridurilor. 
Cand alegeti o crema de protectie solara, nu uitati ca multe creme contin multi alergeni. Multe creme cu factor de protectie solara sunt foarte grase si nu intra in ten. Personal, cea mai buna crema de protectie solara folosita de mine a fost de la Paula's Choice -  o crema care se absoarbe foarte bine in ten si fara alergeni. Folositi creme fara parfum si coloranti.

Soarele usuca foarte mult tenul de aceea predispune la aparitia ridurilor. 
De asemenea fondul de ten natural pe care il folosesc, si despre care am scris aici are in compozitie protectie solara. Este un fond de ten de care sunt foarte incantata, asa ca, fara nici o reclama, il recomand fetelor cu probleme la fonduri de ten.
Nu uitati seara, dupa demachere, sa folositi o crema hidratanta.
De asemenea e important sa va hidratati, sa beti multa apa. Apa ne ajuta sa avem un ten hidratat.

Va doresc o vara minunata.

Va recomand si

Fond de ten BB, CC sau DD cream? 

 
http://oanastei.blogspot.ro/2016/03/fond-de-ten-bb-cream-cc-cream-sau-dd.html










Fond de ten natural de la Gradina cu Dragoste 
http://oanastei.blogspot.ro/2016/04/fond-de-ten-natural-de-la-gradina-cu.html













Parabenii din cosmetice-atentat la sanatatea noastra 
http://oanastei.blogspot.ro/2016/02/parabenii-din-cosmetice-atentat-la.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu o parere