vineri, 12 august 2016

Produsele pentru intinerirea tenului Nutra Kos - revitalizeaza tenul instant

Produsele Nutra Kos mi-au fost prezentate de curand, si am primit pentru testare 4 esantioane: o masca de fata, o crema anti-rid pentru fata, o crema contur de ochi si o crema de corp.
Dar sa incep cu inceputul. Produsele Nutra Kos inca nu sunt foarte cunoscute pe piata, asa ca imi voi permite o mica paranteza pentru a spune cate ceva despre ele.
Nutra Kos reprezinta o gama profesionala de creme de fata, masca si ser, produse in Italia, care au in compozitie 6 aminoacizi si acid hyaluronic.  Rolul aminoacizilor este de a produce colagen nou si elastina, iar in asociere cu acidul hyaluronic, cu rol de hidratare si stimularea vitalitatii celulare.
Gama Nutra Kos cuprinde: crema fata biorevitalizanta anti-age, ser intensiv anti-age, gel contur ochi antirid & anticearcan, crema corp revitalizanta si masca de fata anti-age.
Dar sa le luam pe rand.

marți, 9 august 2016

Salvarea parului degradat - Moroccanoil sampon reparator

Și am ajuns sa folosesc în casa ceea ce îmi doream, și anume samponul reparator de la Moroccanoil.
Despre Moroccanoil s-a tot scris și s-a vorbit. Pe scurt, cred ca Moroccanoil este poate cea mai tare firma în domeniul îngrijirii parului, este uleiul de argan pur. Despre avantajele utilizarii Moroccanoil, puteti citi aici

sâmbătă, 6 august 2016

Beneficiile aerului de munte pentru par, ten și suflet

 Am petrecut 6 zile la Arieseni,  un loc rupt din rai. Localitatea Arieseni se afla situata în județul Alba, în munții Apuseni. Noaptea când este senin, pe bolta cerului se poate vedea Calea Lactee. Este atât de frumos, încât nu ai cum sa nu te indragosteti pe loc de aceste locuri!

sâmbătă, 30 iulie 2016

Machiajul de vara - absolut necesar?

Este vara si din cauza caldurii machiajul nu mai rezista ca si iarna. Ce facem in acest caz?
Eu personal, pentru a nu incarca tenul prea mult, peste vara am renuntat la folosirea fondului de ten. Fondul de ten il recomand daca chiar nu esti multumita de tenul tau si trebuie sa-l acoperi.
In acest caz, pentru ca machiajul sa reziste cat mai bine la zilele toride ale verii, iti recomand sa folosesti un primer special pentru fata, care formeaza o pelicula protectoare intre sebum si fondul de ten.

miercuri, 27 iulie 2016

Trusa de machiaj Pupa Cat 3 - un cadou inspirat

Am primit în dar o trusă de machiaj de la Pupa Cat 3 și întrucât prima impresie a fost foarte buna, am zis ca ar fi frumos sa vi-o prezint și vouă.
Așadar,  după cum îi este și numele - Cat- trusa arata ca un cap de pisică.
Trusa conține 3 lucruri de buze,  un blush roz, 4 farduri de pleoape si un iluminator.
Am încercat 2 culori de fard, care arata așa pe pleoape.

luni, 4 iulie 2016

Keratina - o binecuvantare pentru par

Parul meu dupa tratamentul cu keratina
  Am fost la salon sa fac un tratament pentru par, doar este vara și plec la mare, iar parul va suferi mult din cauza soarelui și a apei. Am încercat tratamentul cu keratina.
Dar haideti sa vedem ce este keratina și cum face ea ca parul sa arate spectaculos.
Keratina este o substanță pe care o produce organismul nostru. Ea este responsabila de strălucirea părului.  Odată  cu trecerea timpului, cantitatea de keratina pe care organismul nostru o produce scade, iar parul își pierde din strălucire. Keratina ajuta atât la strălucirea parului cât și sa aibă ținută. 

luni, 13 iunie 2016

Viața colorata a femeii



Și pentru ca un machiaj nu este complet fără ruj, astăzi m-am oprit la rujul de la Pupa I'm. L-am achiziționat pentru ca am auzit ca produsele de la Pupa sunt foarte bune. De exemplu prietena mea si-a cumpărat o oja de la Pupa și a tinut-o o săptămână pe unghii. Revenind la rujul Pupa I'm, am ales o nuanță de ticlam. Ca și textura, rujul este destul de dens, hidratant partial, nu usucă buzele și rezista destul de mult pe buze ( cam 6-7 ore).  E un ruj care se pretează mai mult seara, deoarece  iese în evidenta.

vineri, 10 iunie 2016

KERASTASE CHRONOLOGISTE - masca de par

Vine vara si trebuie sa avem in vedere ca parul nostru va suferi foarte mult din cauza razelor solare. Trebuie sa-l protejam si sa il hidratam cat mai mult pe timpul verii ca sa nu ne trezim in toamna ca avem un par distrus.
Eu iti propun sa incerci masca de par de la Kerastase CHRONOLOGISTE.
Kerastase foloseste in gama chronologiste perle de caviar. Perlele de caviar au o mare putere de revitalizare, iar impreuna cu efectele hidratante ale mastii , efectul este maxim.

miercuri, 8 iunie 2016

Baza pentru fardul de pleoape

Zilele trecute am zis sa-mi cumpar si eu cate ceva de la Avon. Am ales baza pentru fardul de pleoape si iluminator.
Stim ca pentru ca machiajul sa arate bine si mai ales sa tina o zi intreaga este important sa folosesti o baza pentru fardul de pleoape.  Pot spune cu multa multumire si spre surprinderea mea ca machiajul rezista o zi intreaga. Il recomand cu incredere. El arata asa: 


vineri, 6 mai 2016

Rasfatul din baie

Seara, cand esti foarte obosita si stresata, iti recomand o baie de relaxare. O  baie de relaxare in care esti tu cu tine insuti.  Trebuie doar sa creezi o atmosfera relaxanta, in care sa lasi corpul tau sa se rasfete. Apa  impreuna cu aromaterapia iti alunga stresul acumulat si te incarca cu energie pozitiva. Din timpuri stravechi, baia a fost cunoscuta si apeciata pentru hidroterapie, un tratament pentu minte si corp. Pe langa efectul terapeutic pe care il creeaza, baia are rolul de curatare profunda a intregului corp. Il detoxifica, imbunatateste considerabil aspectul pielii si atenueaza durerile de articulatii.

Cum faci asta? E foarte simplu. 


Ai nevoie de:

miercuri, 20 aprilie 2016

Gelul de dus poate provoca cancer!

Am tot auzit vorbindu-se, mai mult de rau, de SLS si de SLES. Am citit pagini intregi pro si contra acestor substante.

Dar mai intai sa vedem ce sunt si ce efecte nocive au.

SLS este presurtarea de la sodium lauryl sulfate - este format din laureate alcool si acid sulfuric. Este un degresant foarte puternic, utilizat la degresarea motoarelor, in solutii pentru spalat autoturisme si detergenti pentru masini de spalat vasele.

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Parfumurile - cum le alegem?

Parfumurile.... le gasesti la tot pasul. Sunt atat de multe incat, dupa ce mirosi 5-7 parfumuri, te ia durera de cap, si pleci din magazin mai zapacita decat cand ai intrat . 
Parfumurile sunt parte din viata noastra si ne incanta simturile zilnic.

 

Dar cum alegem un parfum?

vineri, 15 aprilie 2016

Efectele poluarii asupra aspectului exterior

 M-am gandit sa scriu un articol despre cat de mult ne afecteaza poluarea nu numai organele interne cat si tenul si parul.
Poluarea este produsa nu numai de gazele de esapament la masini, care in marile orase sunt o problema reala cu care ne confruntam, dar si de praful rezultat din santierele de constructii, poluare produsa de fabrici, si praful din aer. Romania este o tara cu foarte mult praf in aer.

 

Cum ne afecteaza poluarea tenul? 

marți, 12 aprilie 2016

Micile venisoare? Cum scapam de ele?


Vine vara. Si care dintre noi nu-si doreste sa aibe picioare frumoase? Dar multe dintre noi ne confruntam cu venisoare mici sparte pe picioare. Ele sunt neplacute ca si aspect si aparitia lor ne deranjeaza. Cel putin pe mine ma deranjeaza. 

Ce este de facut in acest caz?

luni, 11 aprilie 2016

Vine vara - cum ne protejam fata?

Ce poate fi mai frumos decat faptul ca, incet dar sigur, vine vara. Vara, mai mult decat iarna, este foarte important sa avem grija de tenul nostru. Vara soarele este foarte agresiv cu tenul. Pentru a preveni imbatranirea precoce, este foarte important sa ne protejam pielea de soare. Dar ce poate fi mai frumos decat un ten bronzat? Totusi recomandarea specialistilor este sa folosim creme de protectie solara.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Firele de suspensie - ultima noutate in infrumusetarea nechirurgicala

Cea mai noua tehnica de a lupta cu imbatranirea fetei sunt firele de suspensie. Firele se pun sub pielea fietei. Acestea au rolul de a intinde pielea fetei cat mai mult posibil. Este o metoda foarte ieftina si usor de suportat. Practic se face cate o anestezie locala in punctele prin care se intra sub piele si in punctele de iesire din piele ( singurele locuri in care se poate simti durere).

vineri, 8 aprilie 2016

Mitul botoxului in buze

La televizor, in presa si in discutiile cu ceilalti tot auzim ca cutare sau cutare si-a bagat botox in buze.  Pentru a intelege de ce nu este corecta aceasta formulare, trebuie sa stiti mai intai de toate ce este botoxul. Botoxul este o substanta care produce parilizia muschilor. Toxina botulinica se foloseste in infrumusetare, dar si pentru a reduce ridurile de pe frunte, dintre sprancene si din jurul ochilor. 

miercuri, 6 aprilie 2016

Gradina cu Dragoste - Pasta Bebe

In postarea aceasta povesteam cum am ajuns sa cumpar produse de la Gradina cu Dragoste. Pe langa fond de ten natural am cumparat si o crema numita Pasta Bebe. Pasta Bebe are " actiune protectoare si regeneratoare, emolienta, adjuvant in tratarea iritatiilor si arsurilor" - asa scrie pe borcanel. 

Fond de ten natural de la Gradina cu Dragoste

Duminica, 3 Aprilie, s-a organizat la Timisoara expozitia Raw-Generation cu produse raw-vegan, produse naturale si aparatura necesara procesarii raw ( storcatoare lente cu melc, deshidratoare, etc). 
Nu am putut sa nu ma opresc la standul Ligiei Pop, mai ales pentru ca o fetita in spatele meu a zis " Mami uite-o pe Ligia Pop", si toti cei care au auzit-o au intors capul sa vada unde e ,  apoi pentru a o cunoaste, si pentru a vedea ce produse recomanda ea. Practic era cu o prietena a carei produse le recomanda. Produsele se numesc " Gradina cu Dragoste". Am cautat putin pe net si am aflat ca autoarea lor este Mihaela Stamate, care a renuntat la viata de oras si s-a mutat intr-o zona linistita din Muntii Poiana Rusca.

vineri, 1 aprilie 2016

Epilarea definitiva cu laser- merita sau nu?

Parul inestetic ne deranjeaza indiferent de anotimp. Ce facem pentru a scapa pentru cat mai mult timp de el?
Una din solutiile viabile este epilarea definitiva cu laser. Ce presupune? Cel care face ( de obicei medic dermatolog) trece o sonda ( un fel de stilou mai gros) peste suprafata care necesita epilarea. Sonda emite mici fascicule. Procedura nu este dureroasa, sau in functie de zona, putin dureroasa. Poti simtii mici piscaturi.

miercuri, 23 martie 2016

Suplimente pentru intinerirea celulara

Pentru a ne mentine tineri, nu este suficient doar sa folosim creme de foarte buna calitate sau sa facem tratamente cosmetice, este nevoie de un stil de viata sanatos. Aceasta inseamna sa mancam sanatos, sa facem sport si sa gandim pozitiv. Pentru a ajuta mai mult organismul nostru, il putem hrani cu suplimente naturale special create pentru intinerirea celulara.
Asa am venit in contact cu REVIDOX - STILVID. Ce este REVIDOX?

marți, 22 martie 2016

Ce storcator alegem: clasic- prin centrifugare sau stoarcere lenta?

De ceva vreme am descoperit storcatorul de fructe de tip melc. Inainte sa-mi cumpar unul, deoarece nu e deloc ieftin, am zis ca trebuie sa-l incerc. Fratele meu si-a cumparat unul, asa ca, atunci cand a venit la mine ( de la 800 km), nu am pierdut ocazia sa-l testez, si l-am rugat sa il aduca cu el. Eu am un storcator de fructe prin centrifuga Jack La Lanne. Fratele meu are un Hurom ( mama storcatoarelor de tip melc. Primul model a aparut in 1993- cu mult timp inainte sa se auda la noi de asa ceva). 
Revenind la Hurom, am cumparat mere romanesti din piata ( cam 10 kg, ca sa profitam de aparat la maxim).



sâmbătă, 19 martie 2016

Fond de ten, BB Cream, CC Cream sau DD Cream?

Astazi m-am gandit sa discutam de spre fonduri de ten.
Pana de curand am folosit numai fond de ten. Dar acum gama de uniformizare a tenului s-a diversificat. Pe langa fondul de ten, a aparut BB Cream si CC Cream, iar mai nou DD Ceam. Dar pe care sa il alegem?

joi, 3 martie 2016

Cum se face corect igiena bucala

De cand ne-au iesit dintii, parintii ne-au pus sa ne spalam pe dinti, sa nu ni se faca carii.

Dar de fapt, procesul igienizarii gurii este mult mai complex.

O periuta simpla de dinti nu iti curata suficient de bine dintii. Tartrul se depune " ca la el acasa". Este nevoie de o periuta de dinti electrica, una de calitate. Eu va pot spune ca am inceput cu o periuta electrica de la DM, care functiona pe baza de baterii - pot spune ca nu curata deloc dintii. E mai rea ca o periuta normala de dinti. Am trecut apoi la o periuta Oral-B de la Braun pe baza de baterii. 

sâmbătă, 27 februarie 2016

Crema de maini - o necesitate

Eu, de cand ma stiu am folosit crema de maini. Si am folosit-o nu pentru ca toata lumea folosea crema de maini, ci pentru ca tot timpul aveam mainile uscate.
Dar, sa vedem de ce ni se usuca mainile. Mai intai putem da vina pe vreme. Pe perioada cat am trait in Constanta, imi amintesc ca iarna aveam mainile atat de uscate incat se simteau ca un smirgel. Ma dadeam cu crema, dar efectul trecea repede. De cand m-am mutat in Timisoara, ( de 15 ani), aspectul mainilor mele s-a imbunatatit simtitor iarna.

joi, 25 februarie 2016

Garnier Ultra Lift, crema de noapte cu ser 2 in 1

De curand am cumparat o crema de fata de la Garnier, si anume Ultra- lift, 2 in 1, ser regenerator si crema de noapte.
Am testat-o timp de 1 saptamana.

 
Eu am ten sensibil, asa ca am incercat-o dar cu rezerve.
Despre crema. E foarte fina , miroase placut ( deci e proaspata) si intra foarte bine in piele. Nu lasa pielea grasa. Efecte vizibile... de la o crema de la Garnier... nu poti cere mult, dar ideea e ca te simti bine dupa ce te-ai dat cu ea.

miercuri, 24 februarie 2016

Parabenii din cosmetice - atentat la sanatatea noastra?

  In viata de zi cu zi folosim foarte cosmetice, de la pasta de dinti, la sapun, gel de dus, sampon, creme de corp, creme de fata pline de parabeni. Dar cum ne afecteaza viata acesti parabeni? Sunt ei cu adevarat periculosi?
Mai intai sa aflam ce sunt acesti parabeni? Fiecare crema de fata, de corp, sampon sau gel de dus, cu alte cuvinte orice cosmetice care contin apa in compozitie au nevoie de conservanti. Altfel, ei se strica foarte repede. Industria cosmetica a dezvoltat, poate unii dintre cei mai comozi conservanti pentru ei -  acesti parabeni ( metilparabenul, etilparabenul, propilparabenul şi butilparabenul). 
S-a constat ca utilizati o lunga perioada de timp, acesti parabeni afecteaza estrogenul la oameni, producand in timp cancer de san si de testicule, dar si infertilitate.

sâmbătă, 20 februarie 2016

Kaiser Borax - gel de curatare cu bicarbonat de sodiu

Ultima data cand am fost in Austria, prietena mea mi-a recomandat gelul Kaiser Borax. A zis ca la ei toata lumea buna il foloseste, si atunci mi-am zis ca pot sa-l incerc si eu.

Kaiser Broax este un gel pe baza de bicarbonat de sodiu. Se poate folosi ca si gel de dus si ca gel de curatare a fetei.
Ca si gel de dus, a avut efecte foarte bune la fiica mea, care, in vara, datorita caldurii i-au aparut mici bubite pe toata burtica. Spre marea mea surprindere, dupa ce am spalat-o cu acest gel de dus, au disparut toate bubitele.
Eu am un ten sensibil si alergic, si il folosesc pe post de demachiant. Curata foarte bine machiajul si nu imi lasa pielea foarte uscata. Eu sunt foarte multumita de el.

duminică, 14 februarie 2016

Dragoste de Valentine's Day sau de Dragobete?



In ultima perioada am tot vazut posturi care te indruma sa sarbatoresti dragostea nu de Valentine's Day caci e sarbatoare luata de la americani, lucru adevarat de altfel, ci de Dragobete, aceasta fiind o sarbatoare pur romaneasca. Si acum vin eu cu intrebarea: pentru dragoste ii trebuie o anumita zi sa fie sarbatorita? Dragostea e un lucru atat de frumos, care te umple de energie . De ce ne trebuie o zi sa sarbatorim dragostea? Ea ar trebui sarbatorita in fiecare zi.

vineri, 12 februarie 2016

Botoxul o alternativa impotriva ridurilor?

http://redriverderm.com
De botox s-a tot auzit. Chiar a degenerat atat de mult acest cuvant, incat se confunda cu acidul hyaluronic. De cate ori nu am auzit expresia " si-a bagat botox in buze"? 
Dar hai sa vedem ce este botoxul? Botoxul este o substanta - toxina botulinica, comercializata sub diverse marci, care, odata injectat, produce relaxarea locala a muschiului.
Deci, haideti sa ne imaginam, daca si-ar baga cineva botox in buze, ce s-ar intampla? I-ar relaxa zona si nicidecum nu ar avea acele buze senzuale ( care uneori exagerate dau in grotesc) :)).

marți, 9 februarie 2016

Dermapen vs Dermaroller

Acum ca am testat atat dermapen cat si dermaroller , m-am gandit sa fac un review dermapen vs dermaroller, avantaje si dezavantaje.














Sa vedem- despre dermapen:

Avantaje:
- tratamentul este facut de catre un specialist ( de obicei medic dermatolog), intr-un cabinet specializat. Acest lucru iti da siguranta ca medicul stie ce face, cat de profund trebuie sa intre acele, si primesti si sfaturi cum sa procedezi in continuare.
- efectul este vizibil destul de repede, in 2-3 zile. Simti cu adevarat ca pielea ta produce colagen.

luni, 8 februarie 2016

Ritualul de restructurare al parului al Larisei cu PRO FIBER de la L'OREAL PROFESSIONNEL

Prietena mea Larisa, este blonda, deci se vopseste foarte des. In concluzie are un par stresat, supus multor agresiuni. La salon, ei i-a fost recomandata gama de restructurare a parului de la L'OREAL PROFESSIONNEL PRO FIBER. 
Dar ce este Pro Fiber?

duminică, 7 februarie 2016

Dermaroller - tratament de intinerire

Intr-un post mai vechi am descris cum am testat dermapen . Am zis ca as putea pentru intretinere sa testez si Dermaroller. Spre deosebire de dermapen  care este un stilou cu ace pe care medicul le utilizeaza pe fata si in care poate controla adancimea ( intre 0.5 si 2.5 mm), dermarollerul este un dispozitiv care are o rotita in capat plina de ace. Dermarollerul se poate comanda cu diverse ace ( intre 0.5 si 2.5 mm), dar adancimea acelor nu este reglabila.

sâmbătă, 6 februarie 2016

Ritualul meu de ingrijire a parului

Pentru a avea un par frumos si sanatos precum multi dintre noi stim, nu este suficient doar sa ne spalam pe par si sa-l uscam.

Iata cateva sfaturi, pe care eu le folosesc, pentru a avea un par minunat:

vineri, 5 februarie 2016

CHI MAGNIFIED VOLUME FINISHING SPRAY - spray fixativ pentru volum

CHI MAGNIFIED VOLUME FINISHING SPRAY este un fixativ spray pentru volum pentru a finisa coafura. Nu incarca parul, nu il imbacseste, iar a doua zi parul se poate pieptana foarte usor. L-am testat si mie imi place foarte mult. Este un fixativ din gama profesionala, folosit de obicei in saloane de coafura.

miercuri, 3 februarie 2016

CHI MAGNIFIED VOLUME SPRAY FOAM - spuma spray profesionala pentru volum

O lunga perioada de timp am folosit spuma de par, ce am gasit in hypermarket ( Taft, Intesa..), dar de fiecare data dupa ce o foloseam a doua zi cand ma trezeam parca aveam parul plin de praf. Parul meu fiind moale,nu prea are nici o forma fara sa-l modelez putin.

miercuri, 27 ianuarie 2016

GEROVITAL- ser termoprotector pentru par

Stim ca atunci cand folosesti foenul, perie rotativa  sau placa, riscul de degradare a parului este foarte mare. In timp parul devine subtire, isi pierde din stralucire si devine casant. In astfel de cazuri este bine sa folosesti un ser termaprotector.
Asa am descoperit serul termoprotector de la GEROVITAL.

marți, 26 ianuarie 2016

STRATAMED - gel pentru tratamentul cicatriciilor

Cred ca multi dintre noi ne-am confruntat cel putin odata in viata cu situatia in care am ramas cu  cicatrice ( in urma unor accidente sau in urma unor operatii), si ne-am intrebat daca nu putem face ceva a scapam sau sa reducem aceste cicatrici. Asa ca iata-ma de ce as vrea sa va vorbesc despre STRATAMED.

duminică, 24 ianuarie 2016

MOROCCANOIL - ulei light pentru par

De curand am descoperit gama MOROCCANOIL, care mi-a fost recomandat de catre o foarte buna prietena. Atunci am inceput sa fac search pe net despre gama asta, si avand recomandari foarte bune dinspre toti, mi-am zis ca trebuie sa il incerc si eu. MOROCCANOIL este o gama profesionala de ingrijire a parului, acea gama pe care o gasesti doar prin saloanele de coafura. Ei le folosesc, si de aceea parul tau arata asa de bine cand pleci de acolo!

vineri, 22 ianuarie 2016

PHYTOPANAMA - sampon pentru par gras

Astazi ma adresez celor cu parul gras. Daca ai parul gras stii cat de greu este sa gasesti un sampon care sa mai tempereze secretia de sebum.
Chiar daca eu am parul usor gras,sotul meu ma intrece cu mult la acest capitol.  Parul lui se ingrasa foarte repede, asa ca tot incearca diferite sampoane pentru par gras - naturiste, dermato-cosmetice, profesionale.
Ultimul cumparat este PHYTOPANAMA - sampon de la Pyto Paris.

joi, 21 ianuarie 2016

DERMAPEN - tratament pentru intinerire

www.bellapelle.com.au
De curand am auzit de DERMAPEN - o colega de-a mea si-a facut, iar rezultatul a fost foarte vizbil, asa ca m-am gandit sa-l incerc si eu. Asa ca m-am programat la medicul dermatolog ( am fost la dr Olariu Liviu).
DERMAPENUL este ca un stilou care are multe ace in el, iar acestea patrund in profunzimea pielii ( dr regleaza profunzimea intre 0,5 - 2,5 mm ). Prin aceste intepaturi se stimuleaza producerea de colagen.

miercuri, 20 ianuarie 2016

JOICO K-Pak Deep penetrating reconstructor - pasul 3

Asa cum va spuneam in alta postare ( pe care o gasiti aici  ) am inceput sa folosesc gama profesioanal de ingrijire a parului de la JOICO K-Pak.
Acum as vrea sa va spun despre pasul nr.3 de ingrijire a parului de la Joico -  Deep penetrating reconstructor. Este un tratament intensiv pentru reconstructie.

JOICO K-PAK clarifying sampoo

De curand am descoperit samponul de la JOICO K-PAK, clarifying sampoo.
Samponul JOICO K-PAK, clarifying sampoo, curata in profunzime parul, elimina rezidurile de pe par, si clorul din apa care ne afecteaza atat de mult parul si pielea.
Este ideal pentru cei care locuiesc in zone cu apa dura, inotatori, utilizatorii de produse de styling sau produse chimice.

duminică, 17 ianuarie 2016

BUSTIERA - o necesitate

In clinica cu care colaborez, postoperator pacientele operate la sani, primesc cate o bustiera.
Bustiera de la MARENA este o bustiera care se ajusteaza atat pe circumferinta cat si la nivelul umerilor. Nu are cusaturi si se muleaza perfect pe sani.

STRATAMARK - crema antivergeturi

Cu toate am incercat multe creme antivergeturi si rezultatele au fost mai mult placebo. Vergeturile reprezinta o ruptura profunda a pielii si este greu sau imposibil de refacut. Pentru un rezultat cat de cat satisfacator trebuie sa apelam la creme profesionale. Aceste creme nu se gasesc in hipermarketuri, deoarece nu se adreseaza populatiei in masa, ci mai degraba le gasim in cliniciile de chirurgie estetica.
O cunostiinta de-a mea a folosit crema STRATAMARK

Despre mine

Am cautat, si inca caut produse care sa se amortizeze cu tenul meu, cu parul meu, cu corpul meu.
As dori sa scriu in blog despre produse profesionale care nu se gasesc in  toate magazinele, dar care cu siguranta ne fac viata mai frumoasa, si ne scutesc sa aruncam banii pe fereastra.
Sunt atat de multe produse pe piata, incat cu greu ne putem decide ce sa alegem. Eu am incercat multe dintre ele, inca mai incerc, si as dori sa va impartasesc din experienta mea.
Am un fir de par subtire, care se toceste la varfuri, asa ca pasiunea mea pentru a avea un par impecabil si stralucitor o am de la 18 ani. De-a lungul timpului am incercat tot felul de sampoane, tratamene, uleiuri de par, masti. In blog va voi scrie pe rand despre fiecare. Sunt sigura ca exista multe persoane in aceeasi situatie cu mine, si as vrea sa le fiu de ajutor.
Referitor la ten, am un ten mixt, farte sensibil, cu multe alergii la creme de-a lungul timpului. Se pare ca evolutia cosmeticelor, au adus pe de o parte prea multe chimicale in produse, pe de alta parte, multe proceduri care te intineresc, si nu in ultimul rand, mai exista o categorie care se intorc la creme facute din natura. Le vom lua pe rand pe toate. 100 este cifra la care imi doresc sa ajung.
In sectiunea Sanatate in bucate, imi doresc sa va prezint 100 de retete sanatoase.
Sper sa va placa bogul meu. Daca va place il puteti da share mai departe.
Urmariti-ma pe Facebook , inscrieti-va peblog sau imi puteti scrie pe adresa de e-mail:  oana.stei@gmail.com
Cu drag,
Oana